Buscant moixerons: la moixeronera carregada

Una moixernonera carregada després d'una nit amb neu i glaç.

El pirineu ha esclatat, els últims freds han frenat el procés de creixement dels moixerons però es nota que en tenen ganes, estem en plena época i tenim una de les primaveres més regades dels últims anys, s'ha d'aprofitar per anar a cercar moixeroneres. Com cada any, més tard o més d'hora, els prats moixeroners ens són fidels i en alguna ocasió, alguna moixeronera es deixa veure vestida amb les seves millors gales. 

  

 

 

Buscant bolets d'estiu o de pimavera?

Com sempre, a nivell meteorològic, s'haurà d'anar seguint la transició cap aquest estiu que ja tenim a tocar, i jugar amb l'alçada i l'orientació dels vessants per anar encertant-la amb els moixerons.

 

La moixeronera ens ofereix moixerons ben tendres

 

 

 

Els moixerons ben agrupats dins la moixeronera

 

 

  • Carles Gutiérrez Burniol

    D'origen Berguedà i boletaire des de ben petit per tradició familiar, amant dels boscos i muntanyenc d'alta muntanya. Intrigat per entendre el món dels bolets a través de totes les variables que hi intervenen. Defensor del medi natural i apassionat en olorar la terra mullada, visualitzar els colors de les estacions i respirar l'aire fresc i saludable de la muntanya.

    Impulsor del Blog de bolets i muntanya d'en siureny, publicador a Bolets.com
    Facebook  |  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.