Cap bolet

Anar a buscar bolets i tornar de buit.

no trobem cap boletEsteu cansats de veure a boletaires médiatics, perfectes i que mai s´equivoquen compartint grans cistells plens de bolets de tot tipus per totes les xarxes socials hagudes i per haver? Facebooks, twitters, youtubes, fórums i la mare que els va arribar a ... s´omplen de boletaires exhibint èxits sense precedents, grans bolets, grans cistells plens, grans erols als prats, grans troballes i carregades ,fotos impossibles i grans èxits boletaires.

El secret mes ben guardats dels boletaires, no difondre els fracassos buscant bolets.

Doncs amics, heu anat a parar a l'article adequat, aquell en el que us explico que avui 1 de Juny de 2013 he anat a bosc de faig i roure a buscar bolets i durant 1 hora no he vist ni la trista cara d'un bolet. Rosco i alegria.  De fet, això acostuma a ser el més habitual, però el secret més ben guardat és que cal difondre a "bombo i platillo" els èxits i reservar per a la intimitat els fracassos en el que a la caça del bolet es refereix.

Si no trobeu bolets, podeu deixar constància al llibre d'or dels fracassos.

Doncs això... que si mai esteu a bosc buscant bolet i no en trobeu ni la punyetera cada d'un.. no oblideu d'estirar-vos a la platja, gravar-vos i compartir-ho en aquest llibre d'or dels fracassos. Els boletaires la caguem i ben cagada i aquí en teniu la vídeo prova. La diferència és que alguns s´empipen d´haver fallat, i d'altres saben disfrutar a la platja del seu rosco merescut. Veure vídeo a peu d'article. Salut i "capbolet.com"

Ironboletaire: Omplint amb orgull el llibre d'or dels fracassos des de 2010 a catbolet.com / "cap bolet.com" per a l´ocasió.