Camagrocs i llengua de bou

Pràcticament només queden camagrocs.

La que havia de ser la millor temporada de la decada es resumeix ràpidament. A data 16 d'octubre de 2013 pràcticament només queden camagrocs i alguna llengua de bou al bosc. He anat a visitar els llocs que havien rebut força pluja les darreres tongades i gairebé tot és sec.

Això sí, si afinem i trobem humitat encara podem fer un bon cistellet del preuat camagroc, esquitxat de tant en tant per llengües de bou i alguna llenega o rovelló solitaris.

Us deixo el video en que, escalfat per la decepció del moment, dic que em jubilo uns dies... no és pas veritat! Demà hi torno al bosc, perque encara que no hi hagin els bolets que ens agradarien, sempre se n'aprèn i en qualsevol moment podem fer una troballa màgica. Tot va segons les expectatives, si no esperem trobar res i se'ns apareixen 3 o 4 ous de reig, 2 surenys o un erolet de rossinyols ens faran tant feliços com quan emplenem un cistell en un sol marge, o no?

 

 

erol de camagrocs

 

 • Boletaire Ivan IPVIPV- Ivan Pino

  Boletaire des que tenia ús de raó i podia caminar, seguint la tradició i les ensenyances de l'avi.
  Caminador, explorador i curiòs que s'ha prés això dels bolets com un esport i un repte a més d'una afició.
  Interessat en investigar tot el que fa referència a cicles de bolets, apassionat de la meteorologia i aprenent de geologia i botànica.

  Impulsor d'Amb B de Bolets i Bolets.com
  Facebook | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.