Caçadors de bolets

Caçant el bolet a cops de pal.

Suggerim escoltar aquesta cançó per acompanyar la lectura d'aquest article. " Removeré el mundo hasta que te encuentre, no importan los dias que pasen las horas! "

Entenem per caçar a l'acte d´enganxar a un animal en contra de la seva voluntat, així que fent una equivalència entendrem el que a casa entenem per anar a caçar bolets. Aquest rovelló no tenia gaires ganes de ser vist, i tampoc volia sortir del seu cau, mala cosa. Així que no ens va quedar més remei que caçar-lo. Rovellons dins el cau custodiant per les aranyes.  Per mitigar el vostre judici, que de ben segur serà sever, comentaré que entre germans les bromes son habituals, i que fora de context poden no entendre's de forma adient. No ens prenem la vida gaire seriosament, i que duri. 

Caçant el bolet de dins el cau, la foto i el vídeo de la cacera.

Caçar bolets al cau

 

 

Caçant ceps i rovellons... i una vida extra.

A vegades caçar bolets es converteix en un acte freak i de diversió en el que simplement et deixes anar al mig del bosc, el problema de que hi hagi excés de confiança, bromes i bon humor  és que si portes la càmera de gravar pots acabar fent aberracions de vídeos que després no saps si publicar per vergonya pròpia i al·liena.

Han passat dos mesos des d'aquell calorós dia d´Agost i decideixo publicar-lo. En la línia del comentat, espero que no jutgeu massa cruelment el vídeo de la troballa, on fem broma caçant bolets i aconseguint vides extres... i de ben segur el riure una mica potser no ens l'allarga, però ens la fa més bonica.  Apa... "A destrozar el bosque"  ;) I gràcies per la col·laboració dels espontanis.

Rovello caçat

 

 

Publiquem aquest article de forma desenfadada, no és didàctic, no és professional, no és educatiu o il·lustratiu, no dona bona imatge, però una cosa és segura, és real i reflecteix un lloc i context, uns boletaires d'estiu i un moment... I que carai, és la forma en la que a casa ens han ensenyat a caçar bolets... de forma desenfadada i amb la broma sempre apunt.  Si no teniu vergonya, el podeu compartir a les xarxes socials, i això ens estimularà per decidir a publicar alguna altra caçada de bolets que no ens atrevim a publicar.