Botiga de Bolets

Prepara't a casa per gaudir al bosc.

El material recomanat per anar a buscar bolets amb la garantia d'Amazon . Per cert, si heu de fer una compra a Amazon i voleu col·laborar amb Bolets.com, podeu entrar-hi fent clic Aquí, plana de Bolets.com a Amazon o bé a qualsevol producte de la web. Ens fareu un favor, ja que ens deixareu uns cèntims sigui el que sigui que acabeu comprant.

Anar a buscar bolets amb seguretat.

Ens agrada molt fer la següent reflexió.."No és lògic decidir un calorós dia d'estiu.. que anirem amb màniga curta durant la resta de l'any". Preveiem ara els possibles problemes que podem tenir nosaltres o la gent que ens creuem al bosc. Localitzadors GPS, llums frontals o mantes tèrmiques que et poden salvar la vida en cas de tenir problemes a muntanya.

Localitzador GPS per emergències: Fa 4 anys que tenim aquest aparell "SPOT" i per sort encara no l'hem utilitzat mai al bosc. És un localitzador GPS que funciona per satèl.lit i que serveix per poder avisar als familiar o a directament als equips de rescat en cas que tinguem un accident en un lloc sense cobertura de telèfon mòbil. Els boletaires perduts poden avisar al moment i enviar les seves coordenades GPS als familiars o serveis d'emergència només prement un botó. Cal activar via web i es pot contractar un servei d'assegurança de rescat per si tenim problemes a paisos de l'estranger. És car, però si algun dia el necessites no tindrà preu. Recordeu de renovar les piles.

Manta tèrmica d'emergències: Manta de supervivència, impermeable i resistent al vent. Protegeix de la hipotermia provocada per la pèrdua de calor, ja sigui per vent, pluja o accident. Aquesta sí que l'hem feta servir un parell de cops en dies de molt de fred i que es gira vent.

Llum Frontal: Tenim problemes a bosc i es fa de nit en el pitjor lloc i moment.. de sobte algú treu un frontal de la motxilla... recordeu de portar piles noves.

Primers auxilis: Kit de primers auxilis, el més bàsic per a dur sempre a la motxilla.

Crema solar factor 50: Tots els qui hem buscat i trobat bolets al Pirineu sabem que no ens podem deixar la crema solar a casa. El modo esprai, el factor extrem 50 i la facilitat d'aplicació sobre pell molla/suada ho fa tot un xic més fàcil.

Motxilla petita: Podem portar l'aigua, el kit de primers auxilis, la manta tèrmica, GPS, la crema solar, frontal i alguna cosa per menjar... així que una motxilla petita de les de bicicleta ens serà suficient. Aquí la que portem nosaltres i també la duem per anar a còrrer, per cert, recomanem un color viu per si aneu a buscar en llocs amb caçadors, la nostra és groga canari. Sobretot no oblideu mai portar molta aigua

Llibres per anar a buscar bolets, llocs, rutes i consells.

Els llibres d'anar a buscar bolets estan sota l'enorme influència d'una figura mediàtica amb nom propi, en Marc Estévez Casabosch, autor del llibre "El secret mes ben guardat" i de tota una sèrie de llibres relacionats del mateix estil. Son el TOP vendes i gairebé tot boletaire els ha donat un cop d'ull en un moment o altre, ja sigui per curiositat o necessitat.

El gran llibre dels bolets: Rutes per buscar bolets comarca a comarca, espècies, fotos, mapes, calendaris de recol·lecció, noms populars, vegetació associada, secrets i recomanacions, cuina…

El secret més ben guardat 1er volum: 20 rutes boletaires a Catalunya amb boscos, racons, comentaris, experiències, secrets i fotografies. Va esdevenir un super èxit editorial.

El secret més ben guardat 2on volum: Segon volum amb nous boscos i més rutes per a trobar bolets a Catalunya, continuació de "El secret mes ben guardat". )

El Secret dels rovellons: 32 rutes per anar a buscar els diferents tipus de rovellons que tenim a Catalunya. Rutes, explicacions i propostes per cuinar-los.

La ruta del Tresor: Guia per trobar els millors bolets de Catalunya i gaudir-ne al bosc i a la cuina. 17 rutes per trobar ceps, surenys, reig, rossinyol i tòfona entre altres.

Setas al descubierto: Guia amb 20 rutes per trobar bolets a la geografia Espanyola. Plànols, habitats, fotografies, allotjaments, tipus de bolets i temporades. En castellà.