Sortida boletaire a La Rambla

El despertador sona a les 4:30 del matí... hem provat forces opcions diferents els darrers 10 dies i totes han anat donant resultats minsos... n'aprens, coneixes terreny nou... però el cuquet apreta i la cabra tira al monte. No volia de cap manera, però al final he tornat als meus inicis, a un dels llocs que m'ha donat més alegries sense demanar gaire més que fer els 600 metres de desnivell que separen al boletaire de la glòria.

Si t'ha donat tant per què no hi has anat abans, Ivan? Us preguntareu alguns. La resposta és una barreja d'orgull, falta de repte i degradació que li he vist patir al bosc any darrera any. Però sí, la cabra tira al monte i, saltant de cepera en cepera, encara li hem tret per fer un parell de menjades. M'ha sorprés trobar-me pràcticament sol allà dalt a 4 de setembre, senyal de com està anant la temporada de bolets aquest any.

Després hem arrodonit la collita fent una mica de màgia, però això ja ho explicaré en un altre article... ja sabeu, encara hi ha boletaires que es guarden alguns secrets ben guardats. La cultura i la tradició també tenen molta importància en aquest món!

{youtube}JiWz5l7FMVY{/youtube}

 

cep pinicola

 • Boletaire Ivan IPVIPV- Ivan Pino

  Boletaire des que tenia ús de raó i podia caminar, seguint la tradició i les ensenyances de l'avi.
  Caminador, explorador i curiòs que s'ha prés això dels bolets com un esport i un repte a més d'una afició.
  Interessat en investigar tot el que fa referència a cicles de bolets, apassionat de la meteorologia i aprenent de geologia i botànica.

  Impulsor d'Amb B de Bolets i Bolets.com
  Facebook | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.