Rovellons sense complexes. Butlletí 5

  

Els bolets de Catalunya a bolets.com

On estem collint els bolets?
Idees per trobar bolets aquesta propera setmana.

Previsió boletaire

El semàfor dels bolets: previsió boletaire 

Continuem immersos en el mes de setembre, els boscos del Pirineu són els protagonistes, però compte, algunes varietats que estan apareixent marquen l'inici de davallada de la cota d'alçada...

CONTINUAR LLEGINT >>

Rovellonada al pirineu

Dies per no oblidar amb el rovelló de pi al Pirineu

Continuem a setembre de 2014 on les temperatures no afluixen i hem de continuar visitant les cotes altes del Pirineu. Fa dies que han començat les florades al Pirineu i n'hem endevinat una de realment bona...

CONTINUAR LLEGINT >>

Com conservar rovellons

Conserva de rovellons

Ara ja tenim els rovellons, però la feina no acaba aqui. Ús ensenyem un parell de mètodes per a conservar-los ...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

Galtes de porc amb barreja de bolets

Galtes al forn amb bolets

Una recepta molt fàcil que es pot fer amb qualsevol tipus de bolets. De ben segur que ens agradarà el seu sabor ...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

El Pollancró

La Gírgola de pollancre

O altrament anomenat Pollancró, un bolet molt apreciat a la península i desconegut per un gran nombre...

CONTINUAR LLEGINT >>

               Facebook de bolets.com       Twitter de bolets.com       Youtube de bolets.com       Google de bolets.com       Web de bolets.com       Pinterest de bolets.com       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

                Facebook          Twitter           Youtube          Google +           Web             Pinterest           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


   

Gràcies per ajudar-nos a compartir.Formes part dels nostres contactes perquè pertanys al món dels bolets, la muntanya i la natura. En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals utilitzades seran tractades de forma confidencial. L'usuari té la possibilitat d'exercir el dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades.


www.bolets.com