Bolets a cop de castanya

  

Els bolets de Catalunya a bolets.com

Bolets a cop de castanya
Entrem a novembre amb esperança. On seran els bolets?

Previsió boletaire

El semàfor dels bolets: previsió boletaire 

Continua sense ploure tot i que el vent ha afluixat. Sembla que hi ha canvi de temps, cel ennuvolat però sense pluges, però fem un crit a l'esperança a una regada general que continui portant bolets a les comarques on toca per l'època...

CONTINUAR LLEGINT >>

Llenegues 2014 i consells d'utilitat

Llenegues 2014 i consells útils per trobar-les 

Les llenegues sembla que de moment estan guanyant la lluita contra la meteo i volen sortir. Si les condicions acompanyen serà un bon any per aquest bolet. Nosaltres ja hem visitat les noves llenegueres, ús ho ensenyem acompanyat per alguns consells per trobar-les...

CONTINUAR LLEGINT >>

Com netejar bolets

Com netejar els bolets?

Ara que és temps de bolets, ús expliquem com netejar els bolets de forma ràpida i fàcil per consumir-los...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

Carlets al moianés

Buscar Carlets

Un altre bolet que arriba a finals de temporada, amb l'arribada dels primers freds. Una sortida a buscar Carlets...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

Albergínies farcides amb llenega negra

Albergínies amb llenegas

Una de les moltes utilitats que li podem donar a les llenegues negres que estem collint aquests dies...

CONTINUAR LLEGINT >>

               Facebook de bolets.com       Twitter de bolets.com       Youtube de bolets.com       Google de bolets.com       Web de bolets.com       Pinterest de bolets.com       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

                Facebook          Twitter           Youtube          Google +           Web             Pinterest           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


   

Gràcies per ajudar-nos a compartir.Formes part dels nostres contactes perquè pertanys al món dels bolets, la muntanya i la natura. En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals utilitzades seran tractades de forma confidencial. L'usuari té la possibilitat d'exercir el dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades.


www.bolets.com