Buscar llenegues és fàcil?

Buscar i trobar llenegues és fàcil de la mà d´un crack de la brumosa.

Buscar llenegues és senzill quan vas de la mà d'un expert boletaire que et porta a recòrrer un circuit marcat, una d'aquelles persones que coneix millor el bosc que els racons de casa seva. Gràcies company per portar-nos a passeig de lleneguera en lleneguera amb una precisió mil.limètrica. El dia va donar per moltes converses, anècdotes, coneixences entre gent que sent passió per la muntanya. També vam tenir temps de parar el ritme  i  fer algunes bones fotos i vídeos, que per tal de que passin a posteritat acostumem a penjar al fórum de bolets.com i que ara compartim resumides.

llenegues

La lleneguera negre entre el boix.

Les llenegues es fan cada any allà mateix, així que era bona noticia trobar alguna nova lleneguera per la col.leció. Aquesta ens va fer especial il-lusió, ja que probablement era de les noves. Benvinguda a la familia.

{youtube}oCcoC_7YLQ8{/youtube}

Lleneguera

La floridura de la la llenega.

La llenega també es floreix, aquí veiem en directe la seva floridura rosada.

brumoses-o-llenegues

I si, ja ho sospitaveu, buscar llenegues és difícil, molt difícil, però tot es fa més senzill si vas de la mà dels qui en saben. Podeu compartir aquest article i els seus vídeos a les xarxes socials. Ens agrada que agradi.