Una retxera màgica

Hi ha dos bolets que em fan perdre els sentits, la múrgula per la dificultat que representa, i l'ou de reig per ser molt fotogènic i pel molt que el valoren a la cuina de casa. La múrgula em va donar un parell de grans alegries a la primavera, boleteres com no n'havia vist mai que podeu consultar: la murgulera negra i el somni en múrgula.

És un any molt estrany aquest, ple de pujades i baixades, que no acaba de quadrar, impredictible... però que quan menys m'ho espero m'està donant les boleteres de la meva vida.

Ara li ha tocat el torn a l'ou de reig! I ha entrat amb molta força, en un lloc on no me l'hauria imaginat mai La retxera més maca que he trobat fins al moment. Un regal, una retxera màgica.

Avís per a navegants, és un lloc costerut on és molt fàcil patinar... de fet estic a punt de caure un parell de vegades. Això fa que l'estabilitat del video no sigui la més adequada, però crec que val la pena.

 

 • Boletaire Ivan IPVIPV- Ivan Pino

  Boletaire des que tenia ús de raó i podia caminar, seguint la tradició i les ensenyances de l'avi.
  Caminador, explorador i curiòs que s'ha prés això dels bolets com un esport i un repte a més d'una afició.
  Interessat en investigar tot el que fa referència a cicles de bolets, apassionat de la meteorologia i aprenent de geologia i botànica.

  Impulsor d'Amb B de Bolets i Bolets.com
  Facebook | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.