Bolets i pluja, butlletí 16

Els bolets de Catalunya a bolets.com

Vine a la festa de la pluja i dels bolets
Previsions boletaires al semàfor dels bolets..

Fredolics i llenega blanca

El semàfor dels bolets: previsió boletaire 

Espectacular l'aigua que ha deixat a tot el territori aquesta situació de llevantada que hem viscut, no només activarà les florides existents sinó que n'hi hauran de noves; la pujada de les temperatures després de l'episodi de pluges...

CONTINUAR LLEGINT >>

Els rovellons

El rovelló

Temps de rovellons vinaders al Litoral i pre-Litoral de Catalunya, el millor rovelló. Esperem que després de les pluges caigudes vagin prenent el protagonisme dels boscos de costa abans no hi arribi el fred. Descobrim el món dels rovellons en aquest article per saber-ne...

CONTINUAR LLEGINT >>

Rovellons en vinagreta

Conserva de rovellons

Què en farem de tants rovellons? els podem conservar per congelar o en vinagreta per fer aperitius i quedar...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

Patates amb fredolics

Patates amb fredolics

Una de les receptes més fàcils de fer amb bolets, amb només tres ingredients quedaràs més que bé...

CONTINUAR LLEGINT >>
 

La Trompeta de la Mort

La Trompeta de la Mort

Un dels altres bolets que ocuparà el protagonisme els propers dies als nostres boscos. Article amb tots els detalls...

CONTINUAR LLEGINT >>

               Facebook de bolets.com       Twitter de bolets.com       Youtube de bolets.com       Google de bolets.com       Web de bolets.com       Pinterest de bolets.com       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

                Facebook          Twitter           Youtube          Google +           Web             Pinterest           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


   

Gràcies per ajudar-nos a compartir.

Formes part dels nostres contactes perquè pertanys al món dels bolets, la muntanya i la natura. En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals utilitzades seran tractades de forma confidencial. L'usuari té la possibilitat d'exercir el dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades.

www.bolets.com